30 March 2021 van 20:00 - 21:00 uur

HET ZWEEFCAFE: OVER NATUUR

€ Gratis
30 March 2021
20:00 u
Studio TivoliVredenburg

KORT COLLEGE + Q&A

De afgelopen eeuw(en) hebben we in rap tempo de natuur in dienst gesteld, door bijvoorbeeld intensieve landbouw, klimaatverandering en houtkap ter bevordering van de aanleg van wegen of huizen. Toch willen we op vakantie graag mooie natuur zien en “in” de natuur zijn.

Zeker sinds de coronacrisis trekken we in de weekenden massaal naar de bossen en natuurgebieden in ons land, met bezorgde boswachters tot gevolg. Waar komt deze drang om in de natuur te zijn vandaan? Wat is onze relatie met de natuur en kunnen we die verbeteren? En kunnen we misschien zelfs communiceren met de natuur om ons heen? Met natuurcoach Daniëlle Langendijk bespreken we onze vreemde relatie tot de natuur, en hoe we die kunnen verbeteren.

OVER DANIELLE LANGENDIJK
Daniëlle is opgeleid tot sociaal geograaf, maar liet zich omscholen tot coach en trainer, met een specialisatie in de natuur. Met haar (veelal jonge) coachies wandelt ze door bossen en velden ter inspiratie. In haar werk maakt ze gebruik van wijsheden uit andere culturen, zoals de wijsheden van de Inca’s uit Peru, de Qigong en de Chinese levenswijze de Tao.

OVER DE ZWEEFSESSIES
De Zweefsessies zijn de online variant van de Zweefcafé’s; het café waar wetenschap en spiritualiteit elkaar ontmoeten voor een biertje. Nu samenkomen in café-setting voorlopig niet mogelijk is, praten we graag online met elkaar over zaken dichtbij ons hoofd en hart. In de eerste helft van 2021 vinden er drie Zweefsessies plaats; over vriendschap, slaap en onze relatie met de natuur. Deze Zweefsessie wordt gepresenteerd door Lars Stiekema.

INFORMATIE:                                                                                                                        Datum: dinsdag 30 maart
Start: 20:00 uur
Einde: 21:00 uur
Locatie: Studio Tivolivredenburg
Prijs: Gratis

HOE HET WERKT
• Je kunt dit programma gratis bekijken
• Via een livestream op deze pagina
• Via onze Facebookpagina
• Of via Studio Tivolivredenburg