17 March 2021 van 20:00 - 21:30 uur

VICTOR LAMME: OVER DE VRIJE WIL

€ 6
17 March 2021
20:00 u
Zoom

COLLEGE + Q&A

“De vrije wil bestaat niet”           
Iedereen die met mensen te maken krijgt – of simpelweg kijkt naar de wereld waarin we leven – vraagt zich weleens af: waarom? Waarom doen we wat we doen? Wie is eigenlijk de baas in onze hersenpan?

Victor Lamme neemt je mee in een zoektocht door het brein, om die vraag te beantwoorden. Zijn wij rationeel handelende wezens of worden we door emoties heen en weer geslingerd? Weten we eigenlijk wel waarom we doen wat we doen? Of weet een hersenscanner dat eigenlijk beter? En welke rol speelt ons bewustzijn bij dit alles? We gaan zien hoe je die kennis kunt inzetten om mensen beter te begrijpen. Maar ook om mensen in beweging te krijgen of voor jouw idee te winnen. Hoe druk je op de goede knoppen in het brein om vertrouwen te winnen, klanten beter te bedienen, of gewoon je zin te krijgen? Leer in dit college alles over wie nu werkelijk de ‘baas’ is in ons brein, en lach daarbij ook een beetje om jezelf!

OVER VICTOR LAMME:                                                                                                        Victor Lamme is hoogleraar en hersenonderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Hij publiceerde in tijdschriften als Nature en Science, maar schreef met evenveel plezier populaire bestsellers als ‘De Vrije Wil Bestaat Niet’ en ‘Waarom?’;. Hij weet als geen ander zijn kennis over het brein te vertalen naar de praktijk en is daarom een veelgevraagd gast op podia, in kranten en op radio en TV. Zijn lezingen zitten tjokvol verrassende inzichten en eye-openers voor iedereen die menselijk gedrag effectief wil beïnvloeden.

INFORMATIE: 
Datum: woensdag 17 maart
Start: 20:00 uur
Einde: 21:30 uur
Locatie: Zoom

HOE HET WERKT
• Wanneer je een ticket bestelt, ontvang je van ons een e-ticket als bevestiging.
• Dit ticket is niet nodig om deel te nemen aan het evenement.
• Je ontvangt nog een tweede mail met daarin de link(“Click Here to Join”) naar het evenement.
• Je ontvangt van ons nog een reminder een dag van tevoren en een uur van tevoren.
• Het evenement is een kwartier voor aanvang open. Het programma start op de genoemde aanvangstijd.
• Je hoeft geen account te hebben bij Zoom.
• Zoom werkt het beste als je van te voren het programma downloadt via deze link.
• Heb je een half uur van te voren nog geen link gekregen? Check dan a.u.b. eerst je spambox.
• Lukt het nog steeds niet? Whatsapp of sms dan naar 06 511 877 37.